Nieuwsbrief April 2015

Oakcity Jazzband On Tour In Denmark 2015

08Kopenhagen

 

Het eerste hoogtepunt in 2015, tevens het 20ste bestaansjaar van de Oakcity Jazzband, wordt ontegensprekelijk onze
Concerttourné in Denemarken.

Als 7-koppige Dixieland-bende gaan we voor de 4de maal naar Denemarken, waar we, op uitnodiging van Sven Levandowski van de “Basement Jazzband”, een 4-tal optredens verzorgen.

Allereerst op vrijdagavond 10 april in de “Amager Jazzclub” Kopenhagen, een club die het liefst Jazz- en Bluesbands met een traditionele New-Orleans-inslag ontvangen.

Dus we worden meteen voor de leeuwen gegooid voor een kennerspubliek in de Deense Jazz- hoofdstad.

Na waarschijnlijk een korte nacht wordt de Oakcity Jazzband zaterdagmorgen 11 april om 11h op het podium verwacht in het “Gimle Music Center” Roskilde Dit is een prachtige halfronde concertzaal met alle technische toeters en bellen waar de vroege jazz vogels van een Dixieland-aperitief-concert zullen
genieten.

Zaterdagavond 11 april wordt de Oakcity Jazzband dan verwacht in hun favoriete verblijfplaats “Hugo’s Keller” in Köge, een voorstadje op 20km ten zuiden van Kopenhagen. Hugo’s Keller is een sfeervol biercafé, in een gewelfde kelder nabij de markt. En laat ze daar toch niet als specialiteit alle Belgische Trappisten plus nog de meest gekende Duvel-varianten serveren zekers…. Ambiance verzekerd….!!!

Na wederom een te korte nacht verschijnen we Zondag 12 april om 13h op appèl in het “Ishöj Kultur Café” Ishöj wel te verstaan, enkele kilometers van Kopenhagen. De Oakcity Jazzband wordt door het plaatselijke publiek op handen gedragen door de concerten van het verleden, dus het is de ideale plaats voor een afscheid aan het Deense publiek.

 

 
Home / Nieuwsbrief April 2015